Mene Etusivulle

Resepti-info

Annosmäärä

4 henkilöä

Valmistusohjeet

MääräAinesosa
300 gpinaattitagliatellepastaa
4 rklpestoa
2-3salottisipulia
1-2valkosipulin kynttä
20 gpinjansiemeniä
50 gpinaattia
1-2avocadoa
1 kplkasvisannosfondi
20basilikan lehteä
30 gparmesaanijuustoa
1mozzarellapallo
suolaa
mustapippuria
neitsytoliiviöljyä

Toimi näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä. Säästä 2 desiä keitinlientä myöhempää käyttöä varten.
  2. Suikaloi sipulit ja valkosipulit.
  3. Paahda pinjansiemenet ja suikaloibasilikan lehdet.
  4. Raasta parmesaani, leikkaa mozzarella ja avocado kuutioiksi.
  5. Kuumenna pannu ja lisää neitsytoliiviöljy. Lisää pannulle suikaloitu salottisipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki.Lisää keitinliemi ja kasvisannosfondi. Anna kiehua hetki.
  6. Lisää pinaatit, avocado ja pesto pannulle.Pyöräytä nopeasti kaikki sekaisin pastan kanssa ja lisää parmesaanijuusto ja pinjansiemenet. Mausta hyvällä neitsytoliiviöljyllä ja mustapippurilla. Koristele basilikan lehdillä.
#alepasta #pastaperjantai