Resepti-info
Annosmäärä
4 henkilöäValmistusohjeet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
300 g | pinaattitagliatellepastaa |
4 rkl | pestoa |
2-3 | salottisipulia |
1-2 | valkosipulin kynttä |
20 g | pinjansiemeniä |
50 g | pinaattia |
1-2 | avocadoa |
1 kpl | kasvisannosfondi |
20 | basilikan lehteä |
30 g | parmesaanijuustoa |
1 | mozzarellapallo |
suolaa | |
mustapippuria | |
neitsytoliiviöljyä |
Toimi näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä. Säästä 2 desiä keitinlientä myöhempää käyttöä varten.
- Suikaloi sipulit ja valkosipulit.
- Paahda pinjansiemenet ja suikaloibasilikan lehdet.
- Raasta parmesaani, leikkaa mozzarella ja avocado kuutioiksi.
- Kuumenna pannu ja lisää neitsytoliiviöljy. Lisää pannulle suikaloitu salottisipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki.Lisää keitinliemi ja kasvisannosfondi. Anna kiehua hetki.
- Lisää pinaatit, avocado ja pesto pannulle.Pyöräytä nopeasti kaikki sekaisin pastan kanssa ja lisää parmesaanijuusto ja pinjansiemenet. Mausta hyvällä neitsytoliiviöljyllä ja mustapippurilla. Koristele basilikan lehdillä.