Resepti-info
Annosmäärä
4 henkilöäValmistusohjeet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | pinaattitagliatellepastaa |
| 4 rkl | pestoa |
| 2-3 | salottisipulia |
| 1-2 | valkosipulin kynttä |
| 20 g | pinjansiemeniä |
| 50 g | pinaattia |
| 1-2 | avocadoa |
| 1 kpl | kasvisannosfondi |
| 20 | basilikan lehteä |
| 30 g | parmesaanijuustoa |
| 1 | mozzarellapallo |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| neitsytoliiviöljyä |
Toimi näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä. Säästä 2 desiä keitinlientä myöhempää käyttöä varten.
- Suikaloi sipulit ja valkosipulit.
- Paahda pinjansiemenet ja suikaloibasilikan lehdet.
- Raasta parmesaani, leikkaa mozzarella ja avocado kuutioiksi.
- Kuumenna pannu ja lisää neitsytoliiviöljy. Lisää pannulle suikaloitu salottisipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki.Lisää keitinliemi ja kasvisannosfondi. Anna kiehua hetki.
- Lisää pinaatit, avocado ja pesto pannulle.Pyöräytä nopeasti kaikki sekaisin pastan kanssa ja lisää parmesaanijuusto ja pinjansiemenet. Mausta hyvällä neitsytoliiviöljyllä ja mustapippurilla. Koristele basilikan lehdillä.
