Resepti-info
Tsoritsori-pasta kahdelle
Valmistusohjeet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 140 g | pastaa |
| 75 g | chorizo-makkaraa |
| 1 | pieni sipuli |
| 100 g | kirsikkatomaatteja |
| 2/3 prk | tomaattista pastakastiketta |
| parmesaanijuustoraastetta | |
| basilikaa tai muita tuoreita yrttejä | |
| (chilirouhetta) |
Toimi näin:
- Keitä pasta kiehuvassa vedessä kattilassa. Aloita sillä välin pastakastikkeen valmistaminen pannulla.
- Paloittele chorizo-makkara. Jos käyttämässäsi makkarassa on kiinnityslenkki, muista poistaa se. Hienonna sipuli ja puolita kirsikkatomaatit.
- Lisää chorizo ja sipuli kuumalle pannulle ja paista kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Lisää kirsikkatomaatit lopuksi. Paistamiseen et tarvitse erikseen öljyä, sillä makkara on itsessään rasvainen.
- Sekoita tomaattinen pastakastike muiden aineksien sekaan. Makkara on suolainen, joten valmiin pastakastikkeen kanssa et sitä välttämättä tarvitse. Halutessasi voit lisätä chilirouhetta tuomaan potkua.
- Valuta pasta ja lisää kastikkeen sekaan.
- Annostele pastat lautasille, lisää parmesaanijuusto ja koristele yrtein.
