Resepti-info:
Annosmäärä
4 henkilöäValmistusohjeet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
300 g | täysjyväspagettia |
100 g | chrorizomakkaraa |
500 g | paseerattua tomaattia |
1 rkl | sokeria |
1 rkl | tulista Nduja-salamitahnaa (lisää määrää, jos haluat tulisempaa) |
1 | paprika |
50 g | parmesaanijuustoa |
50 g | cremé fraichea |
rucolaa | |
mustapippuria | |
suolaa | |
neitsytoliiviöljyä |
Toimi näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä. Säästä 2 desiä keitinlientä myöhempää käyttöä varten.
- Raasta parmesaanijuusto ja suikaloi chorizo-makkara.
- Suikaloi paprika ja paahda pannulla oliiviöljyssä hetki. Lisää paseerattu tomaatti, sokeri ja Nduja. Lisää keitinlientä ja anna kiehua kasaan. 2-3 min. Mausta mustapippurilla.
- Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja lisää chorizo-suikaleet joukkoon.
- Viimeistele annos ranskankermalla, parmesaanilla ja rucolan lehdillä.