Resepti-info:
Annosmäärä
4 henkilöäValmistusohjeet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | täysjyväspagettia |
| 100 g | chrorizomakkaraa |
| 500 g | paseerattua tomaattia |
| 1 rkl | sokeria |
| 1 rkl | tulista Nduja-salamitahnaa (lisää määrää, jos haluat tulisempaa) |
| 1 | paprika |
| 50 g | parmesaanijuustoa |
| 50 g | cremé fraichea |
| rucolaa | |
| mustapippuria | |
| suolaa | |
| neitsytoliiviöljyä |
Toimi näin:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä. Säästä 2 desiä keitinlientä myöhempää käyttöä varten.
- Raasta parmesaanijuusto ja suikaloi chorizo-makkara.
- Suikaloi paprika ja paahda pannulla oliiviöljyssä hetki. Lisää paseerattu tomaatti, sokeri ja Nduja. Lisää keitinlientä ja anna kiehua kasaan. 2-3 min. Mausta mustapippurilla.
- Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja lisää chorizo-suikaleet joukkoon.
- Viimeistele annos ranskankermalla, parmesaanilla ja rucolan lehdillä.
