Mene Etusivulle

Resepti-info:

Annosmäärä

4 henkilöä

Valmistusohjeet

MääräAinesosa
300 gtäysjyväspagettia
100 gchrorizomakkaraa
500 gpaseerattua tomaattia
1 rklsokeria
1 rkltulista Nduja-salamitahnaa (lisää määrää, jos haluat tulisempaa)
1paprika
50 gparmesaanijuustoa
50 gcremé fraichea
rucolaa
mustapippuria
suolaa
neitsytoliiviöljyä

Toimi näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä. Säästä 2 desiä keitinlientä myöhempää käyttöä varten.
  2. Raasta parmesaanijuusto ja suikaloi chorizo-makkara.
  3. Suikaloi paprika ja paahda pannulla oliiviöljyssä hetki. Lisää paseerattu tomaatti, sokeri ja Nduja. Lisää keitinlientä ja anna kiehua kasaan. 2-3 min. Mausta mustapippurilla.
  4. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja lisää chorizo-suikaleet joukkoon.
  5. Viimeistele annos ranskankermalla, parmesaanilla ja rucolan lehdillä.
#alepasta #pastaperjantai