Mene Etusivulle

Resepti-info

Annosmäärä

4 henkilöä

Valmistusohjeet

MääräAinesosa
400 gspagettia
200 gpecorino- tai parmesaanijuustoa
1-2 tlmustapippuria myllystä
2 rklvoita
2 rkloliiviöljyä
n. 3 dlpastan keitinvettä
pala vaaleaa leipää

Toimi näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä.
  2. Sulata voi pannulla ja lisää hieman oliiviöljyä. Lisää pannulle kuutioitu kesäkurpitsa ja hienonnettu valkosipuli, chili ja salottisipuli. Kuullota hetki. Mausta ripauksella suolaa ja sitruunan kuoriraasteella.
  3. Lisää pannulle viini ja kerma, anna kiehahtaa. Lisää lopuksi sulatetut ravut.
  4. Lisää kastike valutetun pastan joukkoon. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja neitsytoliiviöljyllä.
  5. Vinkki: Jos kaipaat pastaan lisäpotkua, voit lisätä esim. Sambal Olek -chilitahnaa kastikkeen joukkoon.
#alepasta #pastaperjantai