Mene Etusivulle

Pasta Gamberetti - Rapupasta

Pasta Gamberetti - Rapupasta

Annosmäärä

2 henkilöä

Valmistusohjeet

MääräAinesosa
250 gtagliatellepastaa
30 gvoita
1/2kesäkurpitsa
1punainen mieto chili
2valkosipulin kynttä
1-2salottisipulia
ripaus suolaa
1sitruunan kuori
1 dlkuivaa valkoviiniä tai sitruunamehua
200 gjättikatkarapuja
1 prk (2,5 dl)kuohukermaa
lehtipersiljaa
neitsytoliiviöljyä viimeistelyyn

Toimi näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä.
  2. Sulata voi pannulla ja lisää hieman oliiviöljyä. Lisää pannulle kuutioitu kesäkurpitsa ja hienonnettu valkosipuli, chili ja salottisipuli. Kuullota hetki. Mausta ripauksella suolaa ja sitruunankuoriraasteella.
  3. Lisää pannulle viini ja kerma, anna kiehahtaa. Lisää lopuksi sulatetut ravut.
  4. Lisää kastike valutetun pastan joukkoon.Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja neitsytoliiviöljyllä.
  5. Vinkki: Jos kaipaat pastaan lisäpotkua, voit lisätä esim. Sambal Olek -chilitahnaa kastikkeen joukkoon.
#alepasta #pastaperjantai